Novice

Nova oblika spletne revije IFBB UNIVERSE

Z velikim veseljem vas obveščamo, da smo za vas pripravili novo obliko spletne revije IFBB UNIVERSE. Za novo obliko revije smo se odločili predvsem zato, da jo naredimo prijazno in primerno za listanje na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih. Ta tehnični napredek je povzročil nekaj zamudi pri izzidu nove številke revije, vendar menimo, da je bilo vredno čakati nekoliko dlje.

Novi format revije vam omogoča preprosto drsenje po vsebini. Članek, ki ga želite prebrati, preprosto izberete in izpostavite. Pripete fotografije si lahko povečate na velikost vašega ekrana in tako uživate v vseh detajlih, ki jih prinaša s seboj.

Fotogalerije znotraj člankov so urejene v tri skupine: zmagovalci, primerjave in 10 (včasih 6) najboljših tekmovalcev posamično.

Slike primerjav prikazujejo naključne slike večih tekmovalcev v izbrani kategoriji. Vsem slikam je dodan opis in s tem imena tekmovalcev na sliki. Vsaki kategoriji bomo dodali tudi točkovni list z rezultati , tako da boste točno vedeli, kako se je tekmovanje odvijalo iz kroga v krog.

Upamo, da vam bo nova oblika revije omogočala boljše in lažje spremljanje poročil iz tekmovanj. Če imate kakršne koli želje in/ali predloge nas o tem prosim obvestite.

V deveti številki revije si lahko preberete poročila iz tekmovanj:

  • 2012 World Men’s Championships in Guayaquil, Ecuador.
  • 2012 World Classic Bodybuilding Championships in Sofia, Bulgaria
  • 2012 IFBB World Cup in Sofia, Bulgaria
  • 2012 World Juniors Championships in Budapest, Hungary (kategorija masters bo opisana v naslednji številki).
  • 2012 Amateur Mr. Olympia in Kuwait City
  • 2012 Amateur Bikini Olympia in Prague, Czech Republic
  • 2012 Eastern European and Russian Championships in Kazan, Russia

 

Poleg tega ne spreglejte nasvetov Lee Labrade o nizkohidratni dieti v predtekmovalnem obdobju in opisa potiska ročk na klopi z naklonom profesorja Mauricia de Arruda.

Najbolj zanimiv in edinstveni pa je vsekakor intervju s predsednikom Rafaelom Santonjo “Critical Positive Time”. V njem dr. Santonja govori o preteklosti, sedanjosti in prihodnosti zveze IFBB. Tega enostavno ne smete zamuditi!

Želimo vam prijetno branje.

Andrew Michalak, M. Sc.