Novice > Vse novice

Maxximum OPEN 2018

Zveza BBZS bo 25. novembra 2018, v Festivalni dvorani Lent v Mariboru, organizirala sedmo mednarodno tekmovanje Maxximum OPEN 2018.

   »več

Vabilo na redno letno skupščino Bodybuilding zveze Slovenije

Dne 20. 01. 2017 ob 19.00 uri bo v ŠRC “RA-TA-TA…” d.o.o., športno rekreacijski center Ulica heroja Šaranoviča 36, Maribor, potekala redna letna skupščina Bodybuilding zveze Slovenije - IFBB.

   »več

Vabilo na redno letno skupščino Bodybuilding zveze Slovenije

Dne 19. 02. 2016 ob 19.00 uri bo v ŠRC “RA-TA-TA…” d.o.o., športno rekreacijski center Ulica heroja Šaranoviča 36, Maribor, potekala redna letna skupščina Bodybuilding zveze Slovenije.

   »več

Zapisnik tretje redne skupščine Fitnes in Bodybuilding zveze Slovenije – IFBB

Zapisnik tretje redne skupščine Fitnes in Bodybuilding zveze Slovenije – IFBB

   »več

Vabilo na letno skupščino Fitnes in Bodybuilding zveze Slovenije - IFBB

Dne 29. 08. 2015 ob 10.30 uri bo v MaxxFitnes centru, Dunajska 190, Ljubljana, potekala redna letna skupščina Fitnes in Bodybuilding zveze Slovenije - IFBB.

   »več

Zapisnik 2. redne skupščine Fitnes in Bodybuilding zveze Slovenije – IFBB

Zapisnik 2. redne skupščine Fitnes in Bodybuilding zveze Slovenije – IFBB,  ki je bila dne 3.12.2014  ob 19.00 uri,  v sejni sobi Hacquetova 6, Ljubljana.

   »več

Skupščina Fitnes in Bodybuilding zveze Slovenije - IFBB

Dne 3.12.2014 ob 19.00 uri BO v sejni sobi podjetja Evro olja, Hacquetova 6, Ljubljana potekala redna skupščina Fitnes in Bodybuilding zveze Slovenije - IFBB.

   »več

Maxximum OPEN 2014

Zveza FBZS bo 11. oktobra 2014, v športni dvorani v Ajdovščini, organizirala tretje tekmovanje Maxximum OPEN.

   »več

Uspeh slovenske reprezentance na balkanskem prvenstvu IFBB 2014

Slovenska reprezentanca se je med 9. in 11. majem udeležila 23. balkanskega prvenstva IFBB, ki je potekalo v srbskem mestu Zaječar. Na letošnjem prvenstvu je nastopilo prek 130 tekmovalcev iz osmih držav.

   »več

Letna skupščina Fitnes in Bodybuilding zveze Slovenije - IFBB 2014

Redna letna skupščina Fitnes in Bodybuilding zveze Slovenije - IFBB, bo potekala dne 14.3.2014 ob 18.15 uri, v Plaza cafe, Razlagova ulica 4, Maribor (Maistrovi dvori).

   »več

Zbor članov FITNES IN BODYBUILDING ZVEZE SLOVENIJE – IFBB

Vabilo na zbor članov FITNES IN BODYBUILDING ZVEZE SLOVENIJE – IFBB, ki bo dne 27.7.2013 ob 12.00 uri.

   »več

Nova oblika spletne revije IFBB UNIVERSE

Z velikim veseljem vas obveščamo, da smo za vas pripravili novo obliko spletne revije IFBB UNIVERSE.

   »več

Maxximum OPEN 2013

Zveza FBZS-IFBB bo 5. oktobra 2013, v športni dvorani Tabor v Mariboru, organizirala drugo tekmovanje Maxximum OPEN.

   »več

IFBB sodniški seminar v Zagrebu

IFBB Sodniški seminar za predsednika sodniške komisije IFBB pod vodstvom mag. Pawela Filleborna v Zagrebu

   »več

Naredili smo korak naprej - letno poročilo 2012

Po nekaj letih premora smo v Sloveniji dočakali državno prvenstvo zveze IFBB v fitnesu in bodibildingu. Minilo je leto dni od ustanovitve slovenske fitnes in bodibilding zveze FBZS ‒ IFBB, pri čemer je nastala tudi želja po prvenstvu.

   »več

Tanja Čanč na naslovnici uradne revije zveze IFBB Universe.

Izšla je nova številka uradne revije mednarodne zveze IFBB Universe. Tokratno naslovnico krasi tudi naša najboljša Bikini tekmovalka Tanja Čanč.

   »več

Bikini Fitness za ženske

Tekmovalke Bikini Fitness kategorije bi naj imele ženstveno, a trenirano postavo, brez pretirano vidnih mišic in brez pretirano nizkega odstotka telesne maščobe.

   »več

Tanja Čanč na svetovnem prvenstvu IFBB na Poljskem

Našo najboljšo bikini tekmovalko, Evropsko prvakinjo IFBB Tanjo Čanč čakajo truje naporni vikendi. 

   »več

Informacija o glasbi za nastop

V kategorijah, v katerih je obvezen tudi prosti nastop, mora imeti vsak tekmovalec pripravljeni glasbeni zapis po katerem bo opravil svoj nastop, če se uvrsti v finale. 

   »več

Maxximum OPEN

Zveza FBZS-IFBB bo organizirala prvo tekmovanje Maxximum OPEN, ki bo potekalo 27. oktobra 2012 v Festivalni dvorani Lent v Mariboru.

   »več

Slovenska ekipa za Arnold Classic Europe pripravljenja!

Slovenska ekipa za letošnje prestižno tekmovanje Arnold classic Europe, ki bo potekalo med 12 in 14 oktobrom 2012 v Madridu, je prijavljena.

   »več

Athletic Physique - nova kategorija zveze IFBB za moške

Kategorija ATHLETIC PHYSIQUE za moške je namenjena moškim, ki imajo manj mišičasto, vendar atletsko in na pogled prijetno telo.

   »več

IFBB International Austria Cup 2012

29. septembra 2012 bo na Dunaju v Avstriji potekalo IFBB International Austria Cup 2012 ter IFBB-Austria Newcomers Championship.

   »več

Athletic fitness - fitnes za množice

Nova športna disciplina, ki združuje različne elemente moči in vzdžljivosti , kakor tudi uravnotežene fiziologije. Pravi šport za fit ženske in moške!

   »več

Dodana galerija Evropsko prvenstvo IFBB za ženske 2012

Med galerije so bili dodani utrinki iz Evropskega prvenstva IFBB za ženske, ki je potekalo med 11. in 14.5.2012 v Zagrebu.

   »več

Slovenska reprezentanca na Evropskem prvenstvu za ženske

Slovenska reprezentanca se bo za vikend od 11 do 14. maja v Zagrebu prvič udeležila Evropskega prvenstva za ženske. Za Slovenijo bo nastopalo kar pet tekmovalk.

   »več

Miha Zupan dosegel tretje mesto na Evropskem prvenstvu za moške

Slovenska reprezentanca se je iz Evropskega prvenstva za moške v bodybuildingu in bodyclassicu vrnila z bronasto medaljo!

   »več

Slovenska reprezentanca na Evropskem IFBB v Santa Sussani

Ta vikend bo naša reprezentanca nastopila na Evrospkem prevenstvu IFBB v Španiji. Slovenijo bosta zastopala naš najboljši bodybuilder Miha Zupan ter Tadej Štrakl.

   »več

Miha Zupan odličen tretji

Naš najboljši bodybuilderMiha Zupan je na tekmovanju v Madridu teden dni pred Evropskim prvenstvom IFBB osvojil odlično tretje mesto v skupni težki kategoriji.

   »več

Uspešen nastop podmladka na Balkanskem IFBB

Na Balkanskem prvenstvu IFBB je nastopila pomlajena ekipa Slovenije Tadej Štrakl, Gregor Panker in Mojca Petaros. Gregor, ki je prvič nastopil na tekmovanju, je v kategoriji bodyclassic dosegel odlično četrto mesto.

   »več

Zapisnik ustanovne skupščine FBZS - IFBB z dne 20.10.2011

20. oktobra 2011 je potekala ustanovna skupščina Fitnes in bodybuilding zveze Slovenije. V nadaljevanju je predstavljen zapisnik ustanovne skupščine fitnes in bodybuilding zveze Slovenije - IFBB z dne 20.10.2011.

   »več

Fitnes in bodybuilding zveza Slovenije ‒ IFBB

V novembru 2011 je bila ustanovljena Fitnes in bodybuilding zveza Slovenije ‒ IFBB (FBZS ‒ IFBB), ki je tako postala uradni predstavnik svetovno najbolj uveljavljene in najštevilčnejše bodibilding in fitnes zveze IFBB.

   »več

Ustanovitev Fitnes in bodybuilding zveze Slovenije - IFBB

Fitnes in bodybuilding zveza Slovenije – IFBB (FBZS ‒ IFBB) je bila ustanovljena konec leta 2011. Njeni ustanovni člani pa so naše tekmovalce pošiljali na različna mednarodna prvenstva že od začetka leta 2011.

   »več